Saapuminen ja uloskirjautuminen

 

Sisäänkirjautuminen klo 15 alkaen ja uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Näistä ajoista on mahdollista pyydettäessä poiketa.

Hostellille voitte saapua itsellenne sopivaan aikaan. Ulko-oven ja välioven kulkutägin voitte noutaa hostellin ulkopuolella olevasta avainsäilytyksestä, jonka koodi lähetetään teille sitovan varauksen jälkeen. Huoneiden avaimet säilytetään huoneen oven vieressä olevassa avainsäilytyksessä, joka toimii samalla koodilla.

Kulkutägiä tai huoneen avainta ei tarvitse kuljettaa mukana, vaan ne voi säilyttää avainlokeroissa, joihin ne saa jättää myös lähtiessä. (Huom! Kadonneesta kulkutägistä/avaimesta veloitamme 50 eur.)

Huoneesta löytyvän matkustajailmoituksen voi jättää täytettynä huoneen pöydälle, josta se otetaan siivouksen yhteydessä talteen ennen seuraavan vieraan saapumista.

 

Huone

 

Jokaista majoittujaa varten huoneesta löytyy valmiiksi sijattu vuode sekä kylpy- ja käsipyyhe.

Kaikissa hostellin huoneissa sekä yleisissä tiloissa on käytössä ilmainen WI-FI.

Käyttäjätunnus: TB_hostelli, Salasana: piirinmestari

 

 

WC ja pesutilat

 

Yleisistä tiloista löytyy 5 WC:tä. Yhteiset pesutilat pukuhuoneineen löytyvät käytävän päästä vasemmalta. Pesutilojen yhteydessä on myös vaatehuoltotila, josta löytyy pesukone, kuivausrumpu sekä kuivauskaappi.

 

 

Keittiö ja ruokailutilat

 

Keittiöstä löydät astiat sekä ruuanlaittovälineet ja yhteiskäytössä olevat jääkaapit. Likaiset astiat voi jättää astianpesukoneeseen.

 

Ympäristö ja kierrätys

 

Ympäristön huomioiminen on meille tärkeää. Ruokailutilojen kaapeista löydät omat astiansa bio- ja sekajätteelle, pahville, lasille, metallille, paristoille sekä pulloille ja tölkeille. Jätteen vähentämiseksi WC tiloistamme ei löydy paperipyyhkeitä, vaan jokaisen majoittujan käytössä on oma käsipyyhe.

 

Oleskelutilat

Viihtyisässä oleskelutilassamme voit rentoutua TV:n ääressä tai hyödyntää lautapelejä, kirjoja ja lehtiä, joita löytyy oleskelutilan kaapista.

 

Yhteystiedot

Mikäli vierailun aikana tulee kysyttävää tai tarvitsette apua, tavoittaa meidät arkisin

klo 9 - 21 ja viikonloppuisin klo 9 - 16 numerosta 050 313 8737.