Keittiö ja Ruokailu

Majoitukseen ei sisälly aamupalaa.* Keittiöstä löydät astiat sekä ruoanlaittovälineet, joilla voit valmistaa ruokaa aamupalasta iltapalaan. Likaiset astiat voi jättää astianpesukoneeseen, kattilat ja pannut tulee itse tiskata. Hostelli tarjoaa majoittujille luomu kahvia ja teetä, joita voi keittää itse, kuin siltä tuntuu. 

Keittiössä on yhteisessä käytössä uuni, liesi, jääkaappeja, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja astianpesukone. Uuni ja liesi toimivat LiesiTurvan kellon avulla. LiesiTurva ennaltaehkäisee liedestä aiheutuvat tulipalot. Kun laitat uunin tai lieden päälle, LiesiTurvan näytölle ilmestyy luku 15. Tämä osoittaa aikaa 15 minuuttia. Lisäaikaa kokkailuun saat painamalla LiesiTurvan nappia, kun LiesiTurvan näytössä on aika lähes loppu. (1-5 min)

Keittiössä on myös "Hyvän Mielen Hylly", josta voit ottaa käyttöösi muiden majoittujien lahjoittamia elintarvikkeita, joissa on vielä käyttöpäiviä jäljellä. Voit myös lahjoittaa omat elintarvikkeesi majoittumisen jälkeen Hyvän Mielen Hyllyyn. Välitetään hyvää mieltä ja kannetaan ympäristövastuu pienillä teoilla.

*Isojen ryhmien on mahdollista varata aamupala, jonka organisoi ja tarjoaa Ravintola Verstas viereisessä rakennuksessa. (varaus minimi 20 hlö) Hinta 15,90 € / hlö.
Varaukset sähköpostin kautta -->  info@hostelbjorkenheim.fi